請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Thomas Chan

退回裝修按金效率有改善

[quote="Mei Pui"]Oh.... you are lucky ...
My one is still under the progress... but it is over 2 months la....
He replied me to wait more 2 weeks wor....
so what should I do ??? or what can I do ???[/quote]

我咪同你一樣, 都成兩個月啦, 問過幾次都係一樣答案 , 真係激死
你就好彩啦!我成三個月都未有呀!去到管業處問,都係話同我跟進!其實都唔知有無跟過,火都黎埋呀!
唔通係我呢個別例子?咁,佢地係唔值得表彰。
[quote:4b689fc388="Thomas Chan"]唔通係我呢個別例子?咁,佢地係唔值得表彰。[/quote]

可能因為你個名係Thomas Chan,佢地唔敢怠慢呀! :-D
唔係播,我張身份證上無 Thomas 字眼,而佢地開果張支票抬頭係我個全名,無理由有此混淆播。哈哈哈哈
可能一早收到風呢.哈哈.
[quote:fd020b1693="calanwong"]可能一早收到風呢.哈哈.[/quote]

哈哈哈,您真係識講笑。  :lol:  :lol:  :lol:
I phoned to MO, she said that it is still under the process....., please wait more 1 week wor.....>.<
唔係掛,唔好真係等足一個禮拜至打電話煩佢呀。

聽日就要打去,密 D 嘈佢,唔好以為我地好蝦。

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 20:55 , Processed in 0.086495 second(s), 16 queries .