請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: catay

滿意既裝修

thank you!!
[quote:23ecc0b062="mermaid"]thank you!![/quote]

想問問你打算幾時入伙呀 ??
因為我見到好多鄰居都好似好急入伙 , 但你地都要注意近排天氣好差 , 所以你地要預多小小時間去裝修喎 !!!
因為落雨油漆方面就比較痳煩 , 因為我上年又係喱 d 天氣 !! 但想間屋靚就唔急得!! 因為濕度太高第時 d 牆就唔靚!!
所以你地要預最小30-40日架 !!
好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙
[quote:70794adb8a="mermaid"]好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙[/quote]

歡迎 !!  歡迎 !! 歡迎 你加入港灣大家庭 !!
[quote:b127769380="catay"][quote:b127769380="mermaid"]好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙[/quote]

[/quote]好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
你就好喇... 我仲未裝修呀!
大家有冇好介妱?
如果唔使設計只做工程的, 我有一間價錢好合理的公司可以介紹,
我是港灣最細單位, 打通兩間房, 油漆, 換地板, 加電視及電器插座, 唔包地板,
約時兩萬多!
有雖要pm我啦!
可否PM給我啊? 謝謝!
[quote:9009947e27="batman"]可否PM給我啊? 謝謝![/quote]似乎呢排都多左 d 好似我咁既新人喎...
[quote:1546983af0="batman"]可否PM給我啊? 謝謝![/quote]

已 pm 比你 , 你check mail 啦 !!!!
[quote:9bd9680b83="puma"][quote:9bd9680b83="catay"][quote:9bd9680b83="mermaid"]好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙[/quote]

[/quote]好彩油漆都差不多完成, 應該今個周末地板會鋪完 gum..就可以開始做傢俬 窗簾果d...大概下個月中入伙
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
你就好喇... 我仲未裝修呀!
大家有冇好介妱?[/quote]

puma 我之前介紹果間 你搵左佢報價末呀 ???

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 09:45 , Processed in 0.084767 second(s), 14 queries .