請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: catay

滿意既裝修

可以淨係做傢俬o羊?
有無人用過港湾附近之展x
可否pm埋給我ma? 我預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架? :-D[/quote]
[quote:c93e7906f0="mermaid"]可以淨係做傢俬o羊?[/quote]

你所指既傢俬係咩呀 ??

我就有做床 , 衣櫃 , 電視櫃 等等 -------
[quote:eb330512b8="candy choi"]可否pm埋給我ma? 我預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架? :-D[/quote][/quote]

已經 PM比你了 , 你 CHECK 啦 !!
可否pm埋給我ma? 我預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架?
[quote:ee05df1ef1="Simon Wong"]可否pm埋給我ma? 我預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架?[/quote]

可不可以都PM俾我, 搵緊裝修公司啊!
[quote:00a9fd2b52="mermaid"]可不可以都PM俾我, 搵緊裝修公司啊![/quote]

我搵果間係裝修包 design 但另不收費
因為之前我問過其他設計公司淨收設計都成萬 !!
所以大家要小心 !!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 19:47 , Processed in 0.076590 second(s), 16 queries .