請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: catay

滿意既裝修

[quote:20277d8b2d="calanwong"]咁就要介紹俾大家啦.
小弟當時都搵左設計公司(不是熟人介紹的),但後來屋企人驚我會俾人呃,叫我飛左佢.[/quote]

不如 你地有需要我就pm比你地啦!! 隨時歡迎詢問!! :eek:
相我就未得閒整呀!! sorry呀!!!
[quote:aaadb26194="catay"]
不如 你地有需要我就pm比你地啦!! 隨時歡迎詢問!! :eek:
相我就未得閒整呀!! sorry呀!!![/quote]

我是新收樓,還未知怎樣和找誰裝修,可否PM你的資料及相片給我,謝謝!
[quote:3e15f8a0a3="jit chan"][quote:3e15f8a0a3="catay"]
相我就未得閒整呀!! sorry呀!!![/quote]

我是新收樓,還未知怎樣和找誰裝修,可否PM你的資料及相片給我,謝謝![/quote]
已 pm 左比你 
[quote:08a08b73fe="catay"][quote:08a08b73fe="monababy"][quote:08a08b73fe="catay"]我就比你地好彩好多啦!!!!!!
我由交鎖匙至裝修好都係一個月內既事咋!!
如果你地布朋友想搵裝修我就pm比你地啦!!![/quote]

請問你係邊種單位呢?[/quote]

係778 :-D[/quote]

可以介紹比我ma? 我都系買左 3座G 既778, 預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架? :-D
[quote:3ec26fabbe="skyflash"][quote:3ec26fabbe="catay"][quote:3ec26fabbe="monababy"][quote:3ec26fabbe="catay"]我就比你地好彩好多啦!!!!!!
我由交鎖匙至裝修好都係一個月內既事咋!!
如果你地有朋友想搵裝修我就pm比你地啦!!![/quote]

請問你係邊種單位呢?[/quote]

係778 :-D[/quote]

可以介紹比我ma? 我都系買左 3座G 既778, 預算6月尾搬入, 妳裝修左幾$呀? 系咪包埋 design 架? :-D[/quote]

已經 pm 左比你 , 你去睇睇啦 !!
我係 一座 778
sky 見到你咁滿意我既介紹 , 我就放心啦!!
所以好野一定要大家鄰居分享!!
值得贊就贊 , 應該鬧就鬧 !!
其他鄰居如有需要亦可 pm 比我
!!
Hihi! 我都就收樓, 可否PM比我呀? 唔該哂! :em42:
[quote:65236c2bcb="mswkk"]Hihi! 我都就收樓, 可否PM比我呀? 唔該哂! :em42:[/quote]

已經 PM比你了 , 你 CHECK 啦 !!
再次唔該哂! :em03:
[quote:970b96a8fa="mswkk"]再次唔該哂! :em03:[/quote]

唔好客氣 , 大家鄰居應互相幫助 !!
希望幫到你啦 !! :-D

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 11:13 , Processed in 0.087657 second(s), 14 queries .