請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: catay

滿意既裝修

我都係用"s"果間,d用料真係麻麻,但好似實正個"f"字果間,設計係無f果間咁靚,而且傢俬係有減無加,就算減都要俾好多錢先有得加,佢地做個牆身唔會剷底做防潮,要就加成萬銀,一萬銀我搵過第二間裝修都幫我整好成間屋啦﹗我係499單位剩係可以用'暖日和風'果款設計,張圓枱大到個廳放唔到,而且摺埋唔可以企係度,要挨住牆,好彩佢都肯同我換張長方形玻璃枱,但係都好大張。佢地收左我地鎖匙後就擺間屋成個月先開始幫你裝修,我1月6日俾鎖匙,佢地就2月9日先開始裝修,好彩都2月25日交屋,比原定45日遲左5日交屋,可能因為過年啦,但係都好求其幫你做,水晶地板都有d起卜,因為趕住入伙就是但算數,諗住俾左錢裝修,住多兩年再換地磚。
用料都唔算好差姐,真係實木做,比起 IKEA 賣的用料好得多。

但,手工粗糙、個款樣衰就真。

至於幅牆,佢地有磨和剷,不過唔係好徹底就真,因為裝修時,我都在場。

D 水晶蠟係有 D 泡泡,不過算吧,過幾年自己再打過。

張圓檯 OK 播,放入飯應後,仲有個位可以放個薄身櫃。
我就比你地好彩好多啦!!!!!!
我由交鎖匙至裝修好都係一個月內既事咋!!
如果你地有朋友想搵裝修我就pm比你地啦!!!
[quote:eb124b0660="catay"]我就比你地好彩好多啦!!!!!!
如果你地布朋友想搵裝修我就pm比你地啦!!![/quote]

請問你係邊種單位呢?
[quote:99daeee233="Ken Wang"]諗住俾左錢裝修,住多兩年再換地磚。[/quote]

但係你住落左,擺晒傢私,到時點換地磚呢?咪好麻煩?
[quote:fcd0d84f59="monababy"][quote:fcd0d84f59="catay"]我就比你地好彩好多啦!!!!!!
如果你地布朋友想搵裝修我就pm比你地啦!!![/quote]

請問你係邊種單位呢?[/quote]

係778 :-D
[quote:5b6f633912="catay"][quote:5b6f633912="monababy"][quote:5b6f633912="catay"]我就比你地好彩好多啦!!!!!!

請問你係邊種單位呢?[/quote]

係778 :-D[/quote]

嘩!大單位!

你搵設計公司 OR 裝修師傅呢?
設計公司搞掂 , 最緊要唔駛煩 !!!!
價錢合理!!!!!
咁就要介紹俾大家啦.
小弟當時都搵左設計公司(不是熟人介紹的),但後來屋企人驚我會俾人呃,叫我飛左佢.
catay,
Can you share your home photo with me??

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 11:04 , Processed in 0.088493 second(s), 14 queries .