請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: catay

滿意既裝修

[quote:68d708ff12="catay"]等我整理一下先post比你地睇 !!!!! ok?????

如果你地想睇埋多d裝修相, , 我不如post多d我其他朋友既裝修相比你地參考一下啦!!!![/quote]

好!等你呵.
[quote:2317fbe0fa="Thomas Chan"]我就 JOIN (口左)裝修連傢俬(口既)套餐。

以咁(口既)價錢, D 野都 OK 。用料都幾好,不過手工粗糙。算吧啦......
[/quote]

你係咪指恆a果間呀?????
好似都唔係好平喎?????
[quote:f0e9e2b529="catay"][quote:f0e9e2b529="Thomas Chan"]我就 JOIN (口左)裝修連傢俬(口既)套餐。

以咁(口既)價錢, D 野都 OK 。用料都幾好,不過手工粗糙。算吧啦......
[/quote]

好似都唔係好平喎?????[/quote]

係呀,三萬零,都 OK 啦。
[quote:6d63ca397b="Thomas Chan"][quote:6d63ca397b="catay"][quote:6d63ca397b="Thomas Chan"]我就 JOIN (口左)裝修連傢俬(口既)套餐。

[/quote]

好似都唔係好平喎?????[/quote]

係呀,三萬零,都 OK 啦。[/quote]

請洽包咩呢?
全屋油漆(有兩面牆係有牆紙及木框),地板水晶蠟,一張三人坐梳化,電視櫃(小弟要求改了款),圓型玻璃餐檯,四張餐椅←都幾好睇, L 型工作檯←好大張,一個書櫃,一張上窗臺的大床(包床木辱,不過用料差,係 D 乳膠床木辱咋),梳粧臺連登←不過無鏡好搞笑,一個大衣櫃,全屋窗簾,仲有全屋(口既)燈飾← 3 個小射燈,6 頭裝(口既)飯廳吊燈,2 支圓型燈。
請問有冇相可以睇下呀. 好似幾ok喎.
點解post唔到d相出黎
[quote:c7acb646d0="catay"]點解post唔到d相出黎[/quote]

你係想直接上載d相上黎呢度?
不如開個免費的網上相簿,再貼個網址黎呢度可能仲好.
Thomas Chan,

你join邊間呀? 我join "Solari", 一句講晒 - 差!!  I mean design & follow up is bad but material/outcome is acceptable.
[quote:ef23db9a06="Pekkle"]Thomas Chan,

你join邊間呀? 我join "Solari", 一句講晒 - 差!!  I mean design & follow up is bad but material/outcome is acceptable.[/quote]

一樣係果間。同意您(口既)評價。

好彩,女友同我齊齊發法,煩死個接頭人,follow up 都 OK 啦。

至於設計方面,就預(口左)佢比較平實(老套),所以客廳個電視櫃要求改款囉。 :-P

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 10:55 , Processed in 0.088892 second(s), 16 queries .