請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 14822|回復: 62

滿意既裝修

我用果間裝修公司幾好!!!!
我都係用左個多月時間就搞掂!!!!
且而價錢合理!!!!
如果有新鄰居想搵幫手 , 我可以 pm比你!!!
希望大家唔好再比d無良店舖延誤入伙時間啦!!!
有冇相睇呀?
[quote:ff2dd2be20="monababy"]有冇相睇呀?[/quote]

我明早send比你啦 :-D !!!!!!!
[quote:6091956407="catay"][quote:6091956407="monababy"]有冇相睇呀?[/quote]

我明早send比你啦 :-D !!!!!!![/quote]

不如放上網,俾大家分享好嗎?
[quote:47a245d1b3="calanwong"][quote:47a245d1b3="catay"][quote:47a245d1b3="monababy"]有冇相睇呀?[/quote]

我明早send比你啦 :-D !!!!!!![/quote]

不如放上網,俾大家分享好嗎?[/quote]

我又唔係豪裝 , 無謂獻醜啦!!!!

我只係覺得合理咋!!!!
[quote:7bdaca8845="catay"][quote:7bdaca8845="calanwong"][quote:7bdaca8845="catay"][quote:7bdaca8845="monababy"]有冇相睇呀?[/quote]

不如放上網,俾大家分享好嗎?[/quote]

我又唔係豪裝 , 無謂獻醜啦!!!!

我只係覺得合理咋!!!![/quote]

Can I have a look also pls?
我都想睇!
Thanks
我都想睇呀, thanks.
等我整理一下先post比你地睇 !!!!! ok?????

如果你地想睇埋多d裝修相, , 我不如post多d我其他朋友既裝修相比你地參考一下啦!!!!
我就 JOIN (口左)裝修連傢俬(口既)套餐。

以咁(口既)價錢, D 野都 OK 。用料都幾好,不過手工粗糙。算吧啦......

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 21:00 , Processed in 0.637854 second(s), 34 queries .