請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 1588|回復: 11

到歩先嚟落雨!

到歩先嚟落雨!

希望明天太陽出來!

聽日一定會好天嘅  詳情 回復 發表於 2012-7-28 21:44
雖然通話免費,但原來免費dl後register要收$8/mth,但都安了,因PCCW的roamsave要每日$8!  不過開後佢又比了個3字頭的電話號碼我,唔知香港致電是否要用那號碼?

Android app 吾駛收費  詳情 回復 發表於 2012-7-29 14:48
係!  詳情 回復 發表於 2012-7-29 08:46
jp 發表於 2012-7-29 08:11
雖然通話免費,但原來免費dl後register要收$8/mth,但都安了,因PCCW的roamsave要每日$8!  不過開後佢又比 ...
不過開後佢又比了個3字頭的電話號碼我,唔知香港致電是否要用那號碼?

係!
試後直擊:

1. 原來hkbn 2b assigns個3字頭號碼不接受飛線, 估一定要以該號碼打入.
2. 用該系統是做不到音頻操作, 故電話銀行等無效!
3. 打出電話就好抵, 通話亦ok!

超好天!仲暖咗好多!
jp 發表於 2012-7-29 08:11
雖然通話免費,但原來免費dl後register要收$8/mth,但都安了,因PCCW的roamsave要每日$8!  不過開後佢又比 ...

Android app 吾駛收費

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-6-25 13:34 , Processed in 0.085767 second(s), 21 queries .