請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: bungee

港灣豪庭適合門鎖

咁近......要轉大洞架喎....利害呀
個人意見是裝什麼鎖及保安系統都只是等不法之徒遲少計入屋,
但最重要我覺得係唔可以比不法之徒進入,
最重要係保安及cs對業戶認識及熟悉和有責任心
That;s the point
[quote:5aea964fdf="kb"]個人意見是裝什麼鎖及保安系統都只是等不法之徒遲少計入屋,
最重要係保安及cs對業戶認識及熟悉和有責任心[/quote]

而家d保安算係有番d意識,不過座頭主任轉左人又點認住客呢?
又或者響屋內養隻汪汪,不過都幾麻煩。

[quote:2b20a05ca5="kb"]個人意見是裝什麼鎖及保安系統都只是等不法之徒遲少計入屋,
最重要係保安及cs對業戶認識及熟悉和有責任心[/quote]
[quote:13aa72afa3="bungee"][quote:13aa72afa3="klleung98"]but the thief needs not to break the lock.
the thief break the wooden frame and then he can enter home in 2 minutes[/quote]

因此, 我個人傾向用保安系統/警鍾,
而不用鐵閘[/quote]

有無這些資料可以提供?
早前曾經有提過可以用以下文章的保安系統及警鐘:

http://plus.mhv.com.hk/viewtopic.php?p=4972&highlight=#4972
quote: 經小弟現
[quote:e01163e5bd="DoReMe"]我都裝
[quote:3c92134dc8="skyflash"][quote:3c92134dc8="DoReMe"]我都裝

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 10:45 , Processed in 0.085516 second(s), 14 queries .