請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: NGO

你不可不知的港灣豪庭法團管委會的種種問題及疑問

你一定唔知乜野叫做 "Relative Valuation Models" Le...........會計師一定識既播, 唔係點樣 可以 pass 個張 "Corporate Financing " 既 專業試 paper 成為會計師呀!!!!

登錄/註冊後可看大圖

Giggle 發表於 2012-4-30 20:37

(設計對白)

我係Master in Finance, 又係飯民的本區的代表

唔通我讀屎片?
Master in Finance?失覺晒播........應該識既播

除非別有用心扮唔識話無得比較,
如果唔係,咁都唔識,你係讀屎片!!!

港灣業主心聲

登錄/註冊後可看大圖

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
剛才看信箱,發現新信件,這裡有不少外藉人士,提議下次中英也有,可能有意外效果。

剛才看信箱,發現新信件,這裡有不少外藉人士,提議下次中英也有,可能有意外效果。

Good idea!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-1-19 05:52 , Processed in 0.137500 second(s), 17 queries .