請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 1787|回復: 12

清潔工問題

我成日都見到清潔工,手拿一條毛巾,水又無,清潔品又無,佢地做緊乜? 通常佢地 d 用具擺係邊?
我經常見清潔工一桶淨水(無用清潔劑),拖哂44層樓(48-B,P,L1,L2),桶水臭到離哂譜!
(設計對白)

點會咁差, 清潔公司的level, 應是好到不可同其他屋苑比較

我地已經係用緊全港最最的清潔公司

唔好"莫名奇妙", 惡意抺黑!

清潔工問題

大家有無留意,
最近清潔工人許多新面孔,
人數又多咗?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
食蕉都係,忽然請咁多人做乜..........
驚人查........係個私囊裡面嘔番d出黎?
抑或製造短期假象要加管理費?
好似做戲緊..專係D人出入時成班企晒出來抹呢抹路 =.=
我見既,有幾次係大堂企,2次就係平台行過,所以,想知其實 d 清潔用品係邊度。 我果層,係電梯位隔離就到轉角位有張膠紙貼左係度都成年,完全無郁過,大家可想而知,佢地有無清潔過。
以前未有法團前果間平及好清潔公司隔日清洗每層走廊,每個月定期一兩次每層走廊及電梯地磚打蠟,走廊乾淨、香噴噴及寧立立。晚晚倒完垃圾還拖地,拖lift,噴清新劑及洗垃圾筒!點似依家嘉捷又勁貴,又污糟邋遢,又乜清潔劑都唔用,又乜都唔做!我真係好懷疑我地係幫商場俾埋清潔費,所以價錢勁離譜,因為我地嘅清潔工人經常換咗件紅色商場清潔衫就係商場度做,有時根本連衫都無換,根本係同一班人(同一間清潔公司)做哂住宅及商場!
以前未有法團前果間平及好清潔公司隔日清洗每層走廊,每個月定期一兩次每層走廊及電梯地磚打蠟,走廊乾淨、 ...
singsing 發表於 2012-4-28 01:46

標準答案/抵賴:

我吔有survey, 大部份業主都滿意呢間清潔公司!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-10-20 08:33 , Processed in 0.078209 second(s), 23 queries .