請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: NGO

LDBM110/2012虛假陳述土審案件

而家最hit的一句:
反對法團的人, 就係"土共"!

這就可以看到毛孟靜的誠信有幾低劣!
如果呢度係土共,
呢個網係大陸就唔咪禁網啦!

- 發送自我的 iPad 大板凳應用
突然好buy 陳志雲句野...

剛從深圳回到大欖,
就算vpn都上不到大板凳本網!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
支持呀。今日睇番會議片段先更加肯定法團的人當業主無知容易欺騙。但我好想知點解佢地仲可以拿到成200 張授權?

究竟係真定假根本無人知,
牠們手上有出租單位名單,
造假亦難以核實!

支持呀。今日睇番會議片段先更加肯定法團的人當業主無知容易欺騙。但我好想知點解佢地仲可以拿到成200 張授權?

佢地有管理公司幫手洗樓,係平台收票,好多業主唔知咩事就授權咗!

好老實講,真係關心屋苑事務既小業主有幾多成?我相信只有一丶兩成!有更多小業主係糊糊涂涂下,簽了授權書給王加蠅和巫婆!

點解王毛能如此囂張跋扈, 就係睇穿你地呢一點...
十分多謝您,安生
做得話自己係業户代表法團主席除咗出風頭外、有責任向各業主解釋各業主的質詢

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-12-7 12:48 , Processed in 0.085360 second(s), 17 queries .