請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: NGO

LDBM110/2012虛假陳述土審案件

為公平起見,本函也應貼在升降機

虛假陳述、明知故犯,
除了撕走罪惡信件已別無選擇!
分分鐘進一歩構成誹謗罪,
並由個人承擔責任!

得悉油尖旺民政處高度關注事件,
尤其是王嘉盈堅拒將清潔案件公開,
而民政處亦已連續半個月要求港灣法團,
要守法和改善透明度,
並重申業主有權查數和獲取管理資料!

王嘉盈先嚴重地犯了十戒的無妄證罪,
而且是明知、並故犯,
是天主教教義中的大罪!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

為公平起見,本函也應貼在升降機

民政處正盡力迫使王嘉盈守法,
按第344章26A條張貼公開!

好,買定爆谷先,聽日有得睇未呢?

好,買定爆谷先,聽日有得睇未呢?

假期d官放假,
下星期中前應該走唔甩!

期待呀,不過係張貼乜野先,同埋個通告會係點呢???

有齊多位置多角度録影,
鐵證如山,
狗賊再亂寫咪比人吿多次囉!

期待呀,不過係張貼乜野先,同埋個通告會係點呢???
嘜唔係只可將原板土審內容張貼咩?王最叻咪又係話人浪費屋苑資源?

王可能又想用虛假陳述去掩飾虛假陳述,佢可能思覺失調,覺得自己冇虛假陳述,吹佢唔漲!
王可能又想用虛假陳述去掩飾虛假陳述,佢可能思覺失調,覺得自己冇虛假陳述,吹佢唔漲! ...
LSR 發表於 2012-4-14 15:06

而家最hit的一句:

反對法團的人, 就係"土共"!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-1-17 16:46 , Processed in 0.124665 second(s), 17 queries .