請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 2762|回復: 22

賊探足賊~

小妹琴晚信相收到有張咁既紙....標題係"業主大會........"法團承諾,不懼惡勢力"!

心唸"我都唔會怕你的惡勢力ar~

我自覺覺得近期梁振英講e句野好"口岩"係e樹用...."賊探足賊~"...可能我用錯或寫錯..但不要見笑....

雖然小妹因家事未能出席但都趕反來10:00pm開電視睇現場直播!

原本唸住落去...點知未落去就流會....

雖然我只睇左一陣..但feel到.成場會都問非所答!!我講果個主席呀!

已下自已見解:-

第一....個場點解set到好似開法庭咁要行上前講野?Well....我地業主唔係"犯"人喔!!!個主席都係我地叫佢出來做,,,點解佢當左自已係"官呀"...係咁公審我地!!!我地業主有錯呀....佢無病下嘛~ = = "完全唔尊重!!!!

第2...靜係佢(主席,同毛X靜)猛講佢地果套,講埋的歪理,問東就答西.又無責任既,乜都推落個隔離個律師樹,,...講野反反複複....完全唔到提!!!

第3....經常個mic業主講就無聲..主席同管理公司就好大聲同收得好清楚....一係個畫面就淨係見到個主席....同前排的觀眾!!!

其實仲有好多...都唔寫貢多喇!想睇真實情況就下次一定落去....觀魔一下!!

當時e樹一起好我係第一批住入來,,咁多年來我都未親自入去吸下,通常睇電視直播,,,,下次再開我實落去!!!!!

一定會問佢點解今年新年座頭枝桃花單野點解細成咁!!!!!(e樣野我真係忍唔到...e+管理費無$買年花咩?)

同埋原來全港最貴既清潔公司同緊我地合作做清潔,,,頂!!!!點解我個門口早排不停有小強同大量頭髮掃係我門口.....我睇佢點答!!!

反正下次佢都係問非所答...佢有佢講..今次..仲唔有機會比我發揮!!!!哼~
一定會問佢點解今年新年座頭枝桃花單野點解細成咁!!!!!(e樣野我真係忍唔到...e+管理費無$買年花咩?)

同埋原來全港最貴既清潔公司同緊我地合作做清潔,,,頂!!!!點解我個門口早排不停有小強同大量頭髮掃係我門口.....我睇佢點答!!!

難道你不知道現在沒有盈餘嗎? 當然沒有$買啦! 那個是管理處贊助的。 你要看看財務開支報表啦!

我們的清潔公司, 自己違約在先,法團不僅沒有追討違約事項, 轉個頭該清潔公司又加價再中標! 現在又再加價入標! 勞工處正在調查清潔公司,所為何事,因為資料不足, 未能提供。

大家若有其他屋苑的財務資料,就可以發現

[嘉捷]是全港最貴的清潔服務承辦商,

但是[嘉捷]所提供的服務是頂級嗎?

佢地自己坐晒係度講野,已經係唔尊重啦。 有業主好客氣咁話希望可以改,只係要遞咪啫,佢都話咁多年都係咁就算。

我點會唔知背後既故事,,,只不過睇下佢係大圍人當中點答....點解要"屈"   管理送??...你估無位插佢呀!!~
佢地自己坐晒係度講野,已經係唔尊重啦。 有業主好客氣咁話希望可以改,只係要遞咪啫,佢都話咁多年都係咁 ...
MJung 發表於 2012-3-27 17:17

咪即係就晒佢羅...個主席覺得自已係"王帝"般....我講乜你地班人就要聽!~

我無錯....你地先係錯!!!......
佢地自己坐晒係度講野,已經係唔尊重啦。 有業主好客氣咁話希望可以改,只係要遞咪啫,佢都話咁多年都係咁 ...
MJung 發表於 2012-3-27 17:17

絕對不是"咁多年都係咁"!

係毛孟靜入嚟後在2010年3月專為潘生而設,
不過潘生面皮厚到無乜感覺!
王嘉盈 毛孟靜 賊喊捉賊
我點會唔知背後既故事,,,只不過睇下佢係大圍人當中點答....點解要"屈"   管理送??...你估無位插佢呀 ...
Jasmine 發表於 2012-3-27 20:58

哈哈!
帶你遊花園後, 一句都不答你。 好無引。
你吹我啊!
王嘉盈 毛孟靜 賊喊捉賊
jp 發表於 2012-3-27 21:04

唔該晒"我寫完...都覺得自已實寫錯,,,,.謝謝提點!~ :)

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-10-22 17:01 , Processed in 0.082143 second(s), 21 queries .