請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

LDBM88/2012清潔土審案件

拎晒盤數同埋所有original supporting documents 出黎,睇下我地識唔識睇.....
拎晒盤數同埋所有original supporting documents 出黎,睇下我地識唔識睇.....
Giggle 發表於 2012-4-21 15:56

比D單你睇有乜用..上次被我地逼佢放返係大堂份清潔合約都疑似被改過啦=(
清潔合約包唔包池水?
近日中間兩個池濁到不得了...
肉眼都見到池水變綠並在一些位置開始生青苔
睇黎換水都唔夠, 仲要省一省先掂

LDBM88/2012清潔土審案件

清潔合約包唔包池水?
近日中間兩個池濁到不得了...
肉眼都見到池水變綠並在一些位置開始生青苔
睇黎換水都唔夠, 仲要省一省先掂

不包,
池水並無直接負責的外判商,
有局部責任如下:

救生員合約:負責落臭水以化學物控制水質,但這其實不合法!亦不能改善透明度,只能維持泳池牌照的水辦要求!

臭氧機Ozonator:池水汚濁的主因是兩台臭氧機保養失敗!10/11年度以市價一倍花了十多萬維修,完成後應有18個月保固,但明顯又一件錢枉花例子!

沙缸過濾系統:不詳,但沙缸內的厭氧細菌產生的污物是需要每泳季定期人手清洗,從未見過有洗沙缸動作!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-1-17 17:12 , Processed in 0.105864 second(s), 15 queries .