請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

LDBM88/2012清潔土審案件

(設計對白)

"你吔班土共, 識唔識會計, 我係專業會計師

總之, 已依法招標, 但只得2份清潔合約回標!

不同屋苑之間, 又點可做比較!!!???"

LDBM88/2012清潔土審案件

如果該業戶同意,可否將入稟狀副本寄給各小業主呢.........?
係喎!得唔得呢?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
如果該業戶同意,可否將入稟狀副本寄給各小業主呢.........?
Giggle 發表於 2012-4-18 20:50

根據法例,法團要貼出來當通告架
根據法例,法團要貼出來當通告架
four4 發表於 2012-4-19 00:54

依加整塊大Board, 貼幾十張無關既出黎,搏你地唔得閒睇...........成日用埋D下三流手段
依加整塊大Board, 貼幾十張無關既出黎,搏你地唔得閒睇...........成日用埋D下三流手段 ...
Giggle 發表於 2012-4-19 13:19

都係果句,
真金就不會怕火,
成日鬧人抹黑,
又害怕業主獲得更多訊息的,
就假的真不了!
法團抹黑人果封信就大大封貼係lift入面,
點解小業戶封入稟狀唔一樣大大貼係lift入面..........

以前以為大家工作方式唔同,所以有d衝突,依加越黎越覺佢地誠信好有問題!!
以前以為大家工作方式唔同,所以有d衝突,依加越黎越覺佢地誠信好有問題!!
Giggle 發表於 2012-4-19 15:09

(設計對白)

你吔識會計咩? 我係專業會計師!
(設計對白)

你吔識會計咩? 我係專業會計師!
Good Coffee 發表於 2012-4-20 05:55

據我所知,好多業主都係 BOR .......有幾難,一年出幾千個!!!
據我所知,好多業主都係 BOR .......有幾難,一年出幾千個!!!
Giggle 發表於 2012-4-20 17:28

(設計對白)

代表會計界的譚X文, 係我金蘭姊妹,

我唔識睇數, 唔通你地識!?
譚X文落左台,依加係CY老友陳x波............話時話,譚X文都覺得公民袋衰格退左黨

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-7-21 10:13 , Processed in 0.073761 second(s), 15 queries .