請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

LDBM88/2012清潔土審案件

其他委員係咪要表態係咪要同主席同生共死,抑或劃清界線呢?

唔咪同流又怎會比入局?
毛孟靜比毛澤東更獨裁!

- 發送自我的 iPad 大板凳應用

現實情況,
管委會無法面對謊言被揭,
尤其是得到可靠消息香港寬頻完全不賣帳比王禍!

公民黨又用拖延手段 ,
但這或可令我們有少許機會運用法律程序打擊利益輸送!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
法團已貼出通告, 作出解畫

總之, 得2份清潔合約回標, 有道理!!!???
不同屋苑之間, 又點可做比較!!!???

你又信邊個?

我地特別貴, 因為我們是「豪」
屋苑規模相近,樓齡差不多,人哋屋苑會所設施豪華,所有合約每戶平均成本比港灣平六、七成,點解唔可以比較?

相信港灣業戶知道這客觀數據,肯定會覺得唔妥。唔該王加蠅、余賠肉、趙保擒唔好再當港灣豪庭係佢哋嘅私人銀行,當港灣業主係儍仔先得㗎!
我仲未想搬走呀...快D趕走佢地啦..

佢緊想我地唔比較!以為我地唔知價?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

賣左都無乜地方好搬 T__T
買斤菜都要格價啦,大拿拿幾十萬一個月,幾百萬一年,梗係要格清楚睇下有無比人呃..........

岩岩睇完港灣論壇封信:
周圍平我地咁多都有十個八個回標,依加個價貴人咁多,起碼有廿個回標啦.............盲既、聾既都知有景轟啦!!
拉晒班人去坐監就岩啦!!!!
剛接獲一名業戶通知,
他不滿管委會表現,
更不滿管委會在3.24大會後子虛烏有含血噴人,
在徵詢律師意見後,
已 ...
jp 發表於 2012-4-12 17:29

如果該業戶同意,可否將入稟狀副本寄給各小業主呢.........?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-1-19 06:16 , Processed in 0.113583 second(s), 17 queries .