請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

重大突破 : 成功制止管委阻礙香港寬頻入戶

唔該晒jp,等左咁多年,終於可以轉光纖,呢班攪屎棍,做咁耐都未有一單好戲做過,睇完張通告我以為佢係大業主,我係租客

王嘉盈以為自己好威風!
電訊管理局和小業主會在3月2日星期五早上監督香港寬頻與管業和恆基futurehome聯合檢驗,
jp 發表於 2012-2-28 21:36

今次又會唔會貼通告, 通知業主可以一同監察呢?

原來公民黨王嘉盈、公民黨毛孟靜、公民黨余培育口口聲聲話打倒地產霸權,但偏偏幫地產霸權阻礙hkbn入我們屋苑為我們服務。這班狗賊一直阻止hkbn居心何在?難怪我們一直陷於混亂狀態,第三通道、平台私有化相信也是這樣。
都係果句: 好在有公民黨阻很住晒,攪到我們hkbn、第三通道、平台私有化等等全部放晒飛機
總之有王嘉蠅、余培育、毛孟靜、公民黨,港灣豪庭就唔會有好既管理,唔會有盈餘。希望JP今次可以真真正正帶大家走出這個困局,掃走班垃圾,俾我哋有個安樂窩!

重大突破 : 成功制止管委阻礙香港寬頻入戶

今早搭
今早搭lift見到對couple,
他們說支持對抗恆基的傀儡,
更贊賞2月22日成功突破恆基傀儡對hkbn的封鎖!

他們對王狗出的memo見怪不怪,
因為時常見王狗同個仔係會所,
一樣咁小家,
尤其是話佢個仔好跩!
希望多D人知道啦,如果唔係都無佢地辦法
公民黨王嘉盈在香港寬頻會議上出醜 發脾氣鬆人!
[youtube]3zpTVWM4d9U[/youtube]
公民黨王嘉盈在香港寬頻會議上出醜 發脾氣鬆人!
jp 發表於 2012-3-1 03:01

最重要係, 走咗之後, 個會唔smooth?

還是, 反而有進展?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-12-7 12:40 , Processed in 0.093164 second(s), 16 queries .