請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: NGO

重選港灣法團 馬上行動!

香港寬頻的真相! 誰想阻礙進度, 破壞會議?!
[youtube]3zpTVWM4d9U[/youtube]
王嘉蠅真係好肉酸,個個委員唔走,自己一個人走。現在會議取得重大成果,竟然出通告誣陷人哋搞事。大家快d齊心協力,將這個廢人踢出港灣吧!
全力撐!
push push push!
唔知我地又可唔可以學主席咁洗樓要求多d人支持呢?!
頭先有網友話連毛狗都洗樓求票?
究竟有咩原因班狗賊一定要取得大額授權票去操縱議決結果?!

授權票已成為照妖鏡!

志不在此

而是希望9月9日, 立法會, 記得投她一票!
可唔可以 post 張通告係度?

我想問,如果有人刻意剝削我們的權益,我地可唔可以報消費者委員會?
可唔可以 post 張通告係度?

我想問,如果有人刻意剝削我們的權益,我地可唔可以報消費者委員會? ...
MJung 發表於 2012-3-21 03:42

人吔揸住授權票, 合法(但唔公道)"騎劫"小業主利益!
OFTA現在回應HKBN的事情如何?
另外, 如果OFTA已經覺得是有壟斷情況, 作為業主, 可以用什麼方法去投訴和更正?
當然不是指望法團啦! 一群低能,無IQ和EQ的狼皮豬!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-12-16 10:02 , Processed in 0.126035 second(s), 15 queries .