請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: NGO

重選港灣法團 馬上行動!

重選港灣法團 馬上行動!

請廣傳並爭取小業主花時間明白和支持!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
just sent..  Thanks!
十卜!
小心管業出果份問卷資料被人利用
http://www.mhv.hk/discuz/viewthread.php?tid=39422
唔好意思,係咪交番去潘生信箱?

仲有個問題 (不要話我白痴呀),我記得之前問過一件事,咁就話,我地係唔可以管商場既事,咁 ok 啦,我地既管理費無包括,係咪? 但係,點解,我地既業主問題,佢地又可以霸票? 點解之前又話果位烏蠅王可以鬧人地 Pizza Hut?
港灣既業權除左我地住既地方仲有公用車位,商場..etc

有業權數都可以計落投票到..但咁多年來恆基都無用過佢手上票
只用係第2屉法團管委會身上.....數下個場可以放得落幾多人都知..當時在場的小業主大約只有幾千份
而今屉管委會既當選者都係用幾萬既業權份數當選既..

我地係咪真係唔可以管商場我就真係唔知...很可能有有心人放假消息都唔定..有代查證
就如開放與公眾使用的私人平台 原來一路都係單一業權份數, 係管業手上...邊條pk政府官員話拆散晒係小業主到架?
如果投票時恒基繼續用商場、車位的業權份數阻撓對業港灣有利的議案,或繼續偏幫現在管委會班人,咁就更加可以確定管委會同恒基有非常密切的聯繫,仍可証明現屆管委會已得不到業戶支持,大勢已去要恒基幫手幫到出面!

正所謂「好在仲有公民黨」

公民黨毛孟靜大大聲話 「打倒地產霸權」(你信嗎?)
我也有一些不明白,
我們交的管理是用業權份數,
恆基要不要交?
我也有一些不明白,
我們交的管理是用業權份數,
恆基要不要交?
johnson 發表於 2012-2-29 12:43

要架!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-1-17 17:31 , Processed in 0.126078 second(s), 17 queries .