請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: NGO

香港注視HKNT.TV 港灣網民維權系列

港灣網民維權系列 11:香港寬頻入港灣豪庭事件

http://www.jasonpoon.hk/2011/09/11.html
港灣網民維權系列 12:九龍西分區阻止及刁難討論港灣豪庭公共空間事件

http://www.jasonpoon.hk/2011/09/12.html
希望可以令到多些街坊、政府有關部門關注現時在港灣豪庭的情況!
全力支持~~~聽完曬, O左嘴~~~好多謝有人將呢D事POST出黎, 之前係LIFE見到, 都唔知係咩, 依家明白曬. 不過唔知主席夜晚訓唔訓得著, 如果我係佢, 最好出黎講清楚, 唔好成日浪費時間, 講唔到題....
清潔公司單野好似法團幫清潔公司明搶我地D錢;

以前聽講招標唔係公開,只係"邀請"幾間參加,乜野都比其他屋苑貴,唔怪得盈餘由四仟萬跌到二仟幾萬!!
盈餘個二仟幾萬有千幾萬係唔用得既按金來架
如果大家一心為屋苑做事,若以廣大業戶既利益為前提,有乜唔同意見,其實可以講到岩;

若用到恐嚇、騷擾,刑毀,踢唔同意見既人出局..............相信係同私利有關
王婆唔好淨係貼張通告出黎話人地講既唔係事實,咁事實係點呢?

點解清灣公司毀約,不但唔向該公司追討賠償,竟然會比多1M人請佢番黎做過.........

點解唔係業主既人,竟然可以入法團做委員?
最想王婆巫婆張解釋每一張授權票既來源......

咁攪法,可能自己都唔知自己有冇“被迫”授權! 不如全體業主tick一張選擇題:“我有冇授權王毛? Y/N”

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-10-22 16:25 , Processed in 0.104508 second(s), 14 queries .