請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: 131237B

港灣豪庭改善治安簽名大行動

支持!安全最重要!

要直接有記錄地書面郵寄...不要email,
同意同時寄到兩個警局的指揮官,
並cc當區民政專員和保安局局長備案.
而家, 好似連天橋底下的"海底世界"都有人住
要直接有記錄地書面郵寄...不要email,
同意同時寄到兩個警局的指揮官,
並cc當區民政專員和保安局局長備案.
jp 發表於 2010-8-31 12:12

他們會有官方答案, 話上半年

整體數字 -16%
毒品案件 -80%

不過他們都話會加強巡邏

所以要收集多d簽名
讓他們知道很多人關注呢個問題
所以大家一定要多多支持.... 現在 35 人!

聽聞立案法團開會也有警長一起來,我想在開會前以獨立人士身份發起人(但真唔想留真實姓名) 把簽名給那警長. (或 send 條link 比佢) .. 但可能得好少簽名...

你地話好唔好...?! 有什麼好提議?
1. 個警長完全唔做野! 不然狗匪點可能公然恐嚇和搔擾委員令多名委員停止職務?!
2. 如在會上遞的話狗匪和毛賊又會攞做政治show!
3. 建議自行郵寄到警區的指揮官而不要經d政客政棍政賊!
要唔要一人一信已表示嚴重性?
支持!支持!
1# 131237B

如果要出信比警方要留意出三封,因為MHV屬Mongkok,南昌公園屬長沙灣,美沙酮中心屬深水土步,因為有一次晌聚漁道報警個999台接線生叫我指清地點...........!
1# 131237B  

如果要出信比警方要留意出三封,因為MHV屬Mongkok,南昌公園屬長沙灣,美沙酮中心屬深水土步,因為有一次晌聚漁道報警個999台接線生叫我指清地點...........!
ICE 發表於 2010-9-1 09:53

南昌公園, 定通州街公園?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-3-26 20:13 , Processed in 0.120977 second(s), 15 queries .