請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kenwong

地板打臘的價錢?

[quote:daafcc73cb="mswkk"][quote:daafcc73cb="catay"][quote:daafcc73cb="picassolee"]各位已裝修好
[quote:b81adb4885="catay"][quote:b81adb4885="mswkk"][quote:b81adb4885="catay"][quote:b81adb4885="picassolee"]各位已裝修好
請問重有無其他街坊有好既地板打臘師傅介紹呀?
可否PM佢既的電話號碼同價錢比我呢? 唔該先! :em04:
已pm比你地啦 !!
但事先聲明 , 我介紹果個師傅一定唔算平架 !!
但就一定手工好用料足, 比較耐用囉 !!
[quote:e4696d556e="catay"]已pm比你地啦 !!
但事先聲明 , 我介紹果個師傅一定唔算平架 !!
但就一定手工好用料足, 比較耐用囉 !![/quote]唔該你! :em04:
1300元 分二日做加500元包括車磨 地板,修補 地板罅縫.光亮極之耐用
94705040找陳師傅
地板打腊,94705040找陳師傅一定手工好用料足, 比較耐用囉 !!
I paid $2600 for 3 bed-rooms, 2 days (actually 3 days, cost they ask me to wait a day for it to dry up) result ok, shiny, even, only a few bubble,

I paid $2600 for 690' 2 days work, it's still shiny and no bubble.

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 10:12 , Processed in 0.078409 second(s), 16 queries .