請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 3681|回復: 19

人地馬拉真幸福, 有廉航﹣亞航(AirAsia)

去澳洲真係平

繼續支持罷搭國泰港龍, 強烈要求增辦廉航
遲下香港都應該有
亞航準備係香港設飛行機地
等緊$0 日本機票..到時要搶

2# 香蕉
香港要搞廉航有難度,況且到時自有競爭,用不著罷搭
罷買係最佳方法泊公司減番到合理價錢

4# miuwan
希望航空公司可以平d
到時多d旅客來港消費,買樓,居住
本來都有Oasis去倫敦,不過唔夠客執左...........
我都搭過一次,d機組人員服務態度幾好,好過CX D姐姐好多,CX d服務越黎越差!
本來都有Oasis去倫敦,不過唔夠客執左...........
我都搭過一次,d機組人員服務態度幾好,好過CX D姐姐好多,CX d服務越黎越差!
Giggle 發表於 3-8-2009 09:11
我都領教過CXd服務,以前我每年都返香港一倆次,都係搭佢,有次同d老人家一齊,因為行動不便,想要個前排座位,一開始講無,後來又說滿座,後來又講要加錢,態度非常惡劣,點知上到機,得五成滿,後來寫信投訴,都係公弍化回復,不了了之,至此之後從無搭過國泰,改搭Ossis,可惜執左唉!!!依加搭Qatar Airways 服務唔錯,價錢平好多,可惜要在DOHA轉機,
我朋友係倫敦住,一年返一

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-3-25 15:50 , Processed in 0.141552 second(s), 24 queries .