請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

黃維德被刑事檢控, 判無罪, 但堂費自付!

我之經驗係,收人錢的幫人做認証ISO之大公正行,自己都文件,制度及procedure極度混亂,成日出錯,又計錯錢,報告結果錯誤,經常哂客戶時間去指正佢投訢佢,你話以佢地之資格和質素認証出來的ISO資格會点呢?可信程度又点呢?
期待警方嚴懲罪犯,
將全黨狗匪繩之以法!

更加將當晚堆在2座大堂夾口功的狗匪一網打盡!

誰在2座大堂夾口功?警方會吾會信班狗黨?

我先後見到余培育, 李邦挺, 謝蘊方, 王嘉盈, 李恩榮...
它們先在2座大堂外出討論(李恩榮就從沒有踏出大堂半步),
我並聽到余培育向黃維德話"你話痛差人就無你辦法架勒!"...然後謝蘊方就好秘密咁細聲講...就全堆走入2座大堂內密斟,
警方到場前它們曾經全群出來撩撥現場氣氛,
期間李邦挺似在背口功無源無故大叫在他身旁的管業副經理周經歷報警話他對面的女證人打拒(當時有保安人員拿著相機對著人群),
然後全群突然散開...

期後我聽到有人追究李邦挺講大話有人打佢那段,
亦見李邦挺在離遠見到警察到場時偷偷離開後被警察截回,
亦聽到管業副經理周經歷完全否認聽到李邦挺話有人打佢的事.
我先後見到余培育, 李邦挺, 謝蘊方, 王嘉盈, 李恩榮...
它們先在2座大堂外出討論(李恩榮就從沒有踏出大堂半步),
我並聽到余培育向黃維德話"你話痛差人就無你辦法架勒!"...然後謝蘊方就好秘密咁細聲講...就全堆 ...
jp 發表於 2009-7-22 09:16

如果佢地真係咁樣比人拉晒告佢地妨礙私法公正就真係大快人心喇~~~
我懷疑有人又上演大龍鳳想陷一些異見委員於不義,
然後以因涉及刑事事件由狗位委員秘密舉手罷免!!!
而家佢哋舉手邊使秘密進行吖!
班友又話係老師又話係專業人事,做埋d咁
[quote]班友又話係老師又話係專業人事,做埋d咁
唔知下次幾時落手呢?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-9-22 03:56 , Processed in 0.066402 second(s), 16 queries .