請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

黃維德被刑事檢控, 判無罪, 但堂費自付!

嘩!! 果d咩野人
我係謝委員衝入會場搶mic 發表 "有關有無管理員接佢亞媽"偉論既時侯離開會場, 出到會所門口就見到王維德先生正進入會所.....
上到樓kb太太打比我問知唔知發生咩事, 我先知 jp 又跌入陷阱....
annaa 發表於 2009-7-15 11:18 AM

u SHOULD stay with JP
[quote]嘩!! 果d咩野人
[quote]嘩!! 果d咩野人
61# JJC

因為主席可以動用管業幫佢手在平台及各座大堂引導各業戶將授權票授權給某些人架!
之前 418 業主大會都係咁啦!
u SHOULD stay with JP
mickel 發表於 2009-7-18 00:42

唉~~~!! 行快佢幾步之嘛...!!
見到謝委員一入黎搶mic 已經心知不妙, 就係唔想跌落佢地既大龍鳳陷阱, 拿拿聲起身走啦 !!  點知好戲在門口 架o者..!!
第日開會唔知使唔使帶埋保鏢去!
哇!! 要請保鏢 ? 費用自付還是港灣豪庭管理有限公司付 ?
就像上次會議,管理公司沒有詢問及知會法團的情況下邀請代表管理公司及偉邦的律師出席會議,相關的費用是由港灣豪庭管理有限公司付的。那么委員的保鏢是否又是港灣豪庭管理有限公司付呢?
屋苑的基金豈不是因為這樣很快就花費完畢!!! 但是屋苑的正常事務卻一點都沒有進展!!!
·強烈抗議: 3520戶的管理費不是供管理公司及委員們這樣使用的!!!
請所有業主為你們自己的利益,多多了解法團事務及參與會議!!
係囉....我都有d 唔明架, 管理係用緊邊部份既收入 去支付該晚既律師費呢?
到年結時候, 又夠唔夠足夠既監察去証明, 管業無用我地既資產去付款呢?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-9-22 03:47 , Processed in 0.065746 second(s), 14 queries .