請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

黃維德被刑事檢控, 判無罪, 但堂費自付!

大家要多D人去揾差佢了解呢件事處埋,多D人多記錄,仲要揾傳煤揾議員,咪等D人〝串謀防礙私法公正〞做得咁過引

佢地目的係要整走JP同其他四位會員!
每次可能大家唔會全程留在會議上,但JP及四位會員係全程堅持在場的!!!開場直至離場後都係佢地都恆機會誣害JP!
以後大家要同心,有緣會早於開會前出席的、帶相機睇下有無野影低!安坐家中睇直播既,見到散場都帶部相機去平台剩下涼,幫手影下D低劣人惡行,咪俾奸人得呈!
不只呢班人,連管孽都共同串連合作想做就Jp等獨立委員及/或業戶之暴力証據和形象。管孽於Jp及黃生事發后, 呢班人想再另挑起紛爭時,有安排保安想影相/片作為証據,但事敗後警察到場時影相保安即時逃離現場,而管孽在場高層一概話無聽到無睇到不承認。呢d咁既人做港灣管孽及保安,佢父母有無教佢咩叫“良心”.做“人”有無自尊,指鹿為馬都得.咁同住在三不管罪惡城有乜分別. 管孽及保安佢地同爛仔及陳風水師有乜分別?!金錢權力真的令人心腐化成咁!?嶞落成咁!?天在看的!!
Flora 發表於 2009-7-16 16:00

Bingo !大話連篇地誣蔑JP打CS,個個講到好似襯眼見咁【其實有D當時都未係港灣住戶,我當時就仲係港灣住緊呢】目的就係咁勒!
咁即時入院驗傷
報假案好大罪架喎

已即時報警,
警方到場後黃維德話本人毆打他!
jp 發表於 2009-7-16 15:20
咁即時入院驗傷
報假案好大罪架喎

bombmehk 發表於 2009-7-17 01:13

佢有心屈人、行去边撞兩下你都未知!最好有野都用手机或相機錄低佢無得抵賴!
以後見到這班人真係要行開三五尺先喇!
容乜易隨時在你身邊跌低話被毆打架!
以後見到這班人真係要行開三五尺先喇!
容乜易隨時在你身邊跌低話被毆打架!
kb 發表於 2009-7-17 11:24

重要強調係退休老人添!
佢地目的係要整走JP同其他四位會員!
每次可能大家唔會全程留在會議上,但JP及四位會員係全程堅持在場的!!!開場直至離場後都係佢地都恆機會誣害JP!
以後大家要同心,有緣會早於開會前出席的、帶相機睇下 ...
michelle 發表於 2009-7-17 00:09

totally agree! I will do this!
58# RSL

多謝呢位鄰居認同!試想下如果連JP都畏懼退縮的話,港灣就任由管業加豬席為所欲為了!
好在JP係遇強越強的!大家只要付出少少便可以幫自已,幫正義!分工分時段幫忙!支持呢五個長時間付出,仲要俾人威迫、兇啤、誣陷、委員加幾個正義組員!
真係都唔知重可以撐得到幾耐架!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-12-16 10:02 , Processed in 0.073486 second(s), 16 queries .