請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

黃維德被刑事檢控, 判無罪, 但堂費自付!

驗傷就知真相啦
消息從何處來?難道管理公司又有出聲明?
anthony 發表於 2009-7-15 14:04

咁不該既班人~~,真係覆佢個機丫~~
我認為你都係揾定律師先,有 d 人以為自己好高尚,好醒目,係時侯交由法律對付佢!
我認為你都係揾定律師先,有 d 人以為自己好高尚,好醒目,係時侯交由法律對付佢!
hvdship 發表於 2009-7-15 17:06

呢句又真係幾o岩聽呀~~~
呢班低B人無腦夾低能,剩係將D精力放在〝排除異己〞上!佢地D所作所為已經唔可以用正常人思為 去諗!佢地係用小人行為乜都夠胆癲倒!以後真要夾下多幾個人、多幾部機影住佢地惡行,唔係又俾佢地一班夾夾埋埋屈死人都得!
.. 玩到動手 重上差館..
.. 權力令人腐化  何必呢...
hvdship 發表於 2009-7-15 17:06

不過 刑事案 控方係 警察 ,
jp 只係 証人 .
不久王嘉盈圈子的成員包括王嘉盈, 余培育, 李邦挺, 謝蘊方和李恩榮等及管業人員趕至並拉了黃維德進入2座大堂討論,
期間看到情況的網友不奚余培育, 李邦挺, 謝蘊方等指罵於是說出她看到情況並非他們所言,
余培育, 李邦挺, 謝蘊方等於是圍著該女士指罵,
期間李邦挺突然大叫被該女士毆打並著管業立即報警,
我清楚看到該女士全程站立並無接近李邦挺而雙方最少有3呎距離,
我的感覺是他們想在警方到前趕走該女士!
結果該女士在管業人員不承認聽到李邦挺說話時自行報警處理.

quote from Apple daily about K.OTen
立心不良,爭辯一些完全不具爭議的事實,拒絕承認任何錯誤,糾纏於不合理及荒謬的解釋,最後一分鐘才改變抗辯理由,諸多狡辯,實浪費時間
KB都差d係會場開拖....
fainam12 發表於 2009-7-15 12:37

你說的是王嘉盈圈子另一品格與外表不太相稱的李彬Benson Lee,
據事後了解在090714會議期間李彬Benson Lee襯kb站起來並趨前會議檯時拉開了kb的椅子,
事件令kb幾乎跌倒地上並引起了小風波,
據悉李彬Benson Lee於會後曾主動向kb道歉並承認這樣做是不對的行為.

一個成年人襯前面的人站起來時偷偷拉開人張凳,
行為等同挑釁和實在是品格低劣的表現.

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-12-16 10:48 , Processed in 0.086139 second(s), 16 queries .