請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: jp

黃維德被刑事檢控, 判無罪, 但堂費自付!

"黃維德於是將他手上的相機擲在地上並反指本人毀壞其相機,
期間有一名相識的網友沿一期會所開始看到情況."

如果自己所做
我係謝委員衝入會場搶mic 發表 "有關有無管理員接佢亞媽"偉論既時侯離開會場, 出到會所門口就見到王維德先生正進入會所.....
上到樓kb太太打比我問知唔知發生咩事, 我先知 jp 又跌入陷阱....
早知留係度睇埋場好戲下半場....
下次吹雞先好離開
黃維德洗定8月15
我係謝委員衝入會場搶mic 發表 "有關有無管理員接佢亞媽"偉論既時侯離開會場, 出到會所門口就見到王維德先生正進入會所.....
上到樓kb太太打比我問知唔知發生咩事, 我先知 jp 又跌入陷阱....
annaa 發表於 2009-7-15 11:18

KB都差d係會場開拖....
成班夾埋都成幾百歲, 點解做事都係唔唸清楚??? 咁樣啲委員.................唉
成班夾埋都成幾百歲, 點解做事都係唔唸清楚??? 咁樣啲委員.................唉
蛋散 發表於 2009-7-15 13:46

事件已經被說成jp打退休住戶了=.=
事件已經被說成jp打退休住戶了=.=
four4 發表於 2009-7-15 13:50

消息從何處來?難道管理公司又有出聲明?
唉...!! 你估得我地識上網講野咩, 算吧啦, 人善人欺天不欺..!! 我交比個天..!!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2019-7-21 10:14 , Processed in 0.140134 second(s), 16 queries .