請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: trout_louis

設計 - Fancy Design 悅庭居

Re: 設計 - Fancy Design 悅庭居

[quote:74f2782b90="trout_louis"]負責人係Sammy Cheng,工程剛開始,待完成後同大家「檢討」。[/quote]

但係我去荔枝角有間叫MD COLLECTION,
有係有個SAMMY CHENG喎!!!
唔通已經.....
引用另一專題
我曾與友人到過該店, Designer Mr. Sammy Chen 好 nice (未confirm 前), 你要求乜都得, 乜都冇問題, 見佢咁好傾, 本來我與友人都 confirm 搵佢, 但因為二期未入伙, 而我朋友間新屋(港灣豪庭) 已收樓, 所以朋友先落訂(要30%), 但係最近朋友告知, 佢地收錢後態度有變, 要求改圖上色時會俾面色你睇, 最後我朋友只好要求拎個 blank copy 自己上色睇效果, 所以我而家要重新考慮了, 更何況價錢都唔係好平, 一般比市價貴約 10%

因此我去了荔枝角有間叫MD COLLECTION, 又有個SAMMY CHENG,
究竟是否同一人, 間野最緊要係咪靠得住先至最重要!!!
比D意見啦!!!???
據我所知, Fancy Design 悅庭居的Sammy CHENG以經冇係0果度做成個多月了. 所以你講荔枝角0果個唔知係咪同一人了???

Joshua
我今日去左fancy design度睇過,都唔錯,不過貴左d喎!
佢啲designer有D都幾自大!!
[quote:06f6846815="joshua"]據我所知, Fancy Design 悅庭居的Sammy CHENG以經冇係0果度做成個多月了. 所以你講荔枝角0果個唔知係咪同一人了???

Joshua[/quote]
對呀,佢call了我們,告訴我們已自立門戶,但地點是在自己家裡 (SOHO) - 旺角
[quote:e2fa3f4b36="soso"]請問你對你的傢俬滿意嗎 ?[/quote]
都算ok啦,始終在大陸運落黎,都好難要求完好無缺架喇。總之佢地都肯應要求換過某d傢俬都唔錯啦。
我今日去
[quote:54c76ff311="hkg711"]我今日去
To Melody,

咁你諗住點呀?用唔用Fancy?
我都唔知點算...........好煩呀...........

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 21:24 , Processed in 0.085143 second(s), 14 queries .