請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: trout_louis

設計 - Fancy Design 悅庭居

To: trout_louis

你個 Designer 係邊個呢?
hi, those fancy design users, can u share with us ur budget amt and the work items included in ur package? i also want to have a visit with that firm...many thks..
想請問點解我睇唔到有相??

可唔可以比個 link 我呀. 我都想參考下

thanks
[quote:6a135f9b29="monababy"]To: trout_louis

你個 Designer 係邊個呢?[/quote]

Sammy Cheng. 該公司有大約8個designers,佢係唯一的senior designer,我地都算lucky。  :-P
[quote:e1cdd6dcfc="ACML"]唔好意思, 今日先番到舊居上網.
Trout_louis, 恭喜晒, 做得示範單位咁即係好掂啦.  :lol: [/quote]
都幾滿意啦,除左以下問題及 $$ 之外。
[quote:e1cdd6dcfc="ACML"]由於我全屋傢俬都係白色為主, 所以好易花, o係安裝之後都發現有一些地方中o左招. 但係整體o黎講o的師傅都算幾小心的了.
Terry, 例如一o的在運送途中爛了的部份要重做, 一o的因尺寸問題而雖要作少許更改的地方. 不過都係好少部份o者.
我個designer叫Chris, 都算幾好傾.[/quote]
我地都有呢個問題,老闆娘明晚上來我地屋企follow up。我地書櫃有一part撞爛了,想換左佢,希望佢地肯啦。另外,傢私紙都有撞爛,我諗唔好對人咁harsh啦,叫佢補下油算啦。
[quote:b216fdc153="monababy"]To:  trout_louis

請問你可唔可以 post 你新居的相片上來呢?[/quote]
可以,呢幾日影 d 相啦。 :D
我o個o的followup都做得七七八八, 要加要改的地方都搞掂晒. 最好就係到依家為企都唔駛另外加錢 ^.^
Louis兄
裝窗簾時叫個師傅小心D唔好踏爛你張靚靚書櫃喎
[quote:3b6056274b="梅菲"]Louis兄
裝窗簾時叫個師傅小心D唔好踏爛你張靚靚書櫃喎[/quote]

多謝提醒 !!! :fadein:
monababy 寫到:
To: trout_louis

請問你可唔可以 post 你新居的相片上來呢?

可以,呢幾日影 d 相啦。

請問你對你的傢俬滿意嗎 ?

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 11:08 , Processed in 0.092195 second(s), 14 queries .