請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 22855|回復: 39

設計 - Fancy Design 悅庭居

負責人係Sammy Cheng,工程剛開始,待完成後同大家「檢討」。
我都想用Fancy Design 呀.....
      請比d意見......
我都用o左Fancy design, o的傢俬送o左o黎大約一個星期.
整體o黎講都算幾滿意, 做得番個designer同我地傾o既時候所講o既效果. 手工同用料都唔錯 (起碼o的朋友上到o黎都有o的讚賞 ^.^)
不過都有少少小問題, 明日佢地就搵人番o黎搞番o的手尾佢.
到時再報導! ^.^
Dear ACML
多謝你的意見......有冇pics睇先?
大約用
[quote:8a0789e054="hkg711"]Dear ACML
多謝你的意見......有冇pics睇先?
大約用
正如designer所講,新造傢俬如能令我們滿意,designer希望到小弟新屋拍照,作為他向其他客人介紹的design sample。
To:  trout_louis

請問你可唔可以 post 你新居的相片上來呢?
:mrgreen: 似乎好多人都用fancy design 喎!!將中都很多人用呀!!
我都想睇睇大家對fancy design既comment!!
Dear AMCL,

你話有少少小問題. 究竟也問題呀?
唔好意思, 今日先番到舊居上網.
Trout_louis, 恭喜晒, 做得示範單位咁即係好掂啦.  :lol:
由於我全屋傢俬都係白色為主, 所以好易花, o係安裝之後都發現有一些地方中o左招. 但係整體o黎講o的師傅都算幾小心的了.
Terry, 例如一o的在運送途中爛了的部份要重做, 一o的因尺寸問題而雖要作少許更改的地方. 不過都係好少部份o者.
我個designer叫Chris, 都算幾好傾.

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 21:23 , Processed in 0.116642 second(s), 21 queries .