請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: mhv_jf

港 灣 豪 庭 二 期 收 樓 入 伙 好 消 息

若真的能早點收樓就好啦, 等到頸都長,
      雖說是預左, 但好想....好想早些收樓
請問有冇街坊知道二期起成點呀?

例如:平台花圜、商場、會所

請報料!謝謝!
我見個平台花園只係未種花草樹木

今早見d工人在拆二期的圍板, 唔知係唔係準備開二期比人參觀呢?
一期五月入伙, 十二月有現樓單位睇. 那麼二期十一月入伙, 依家都應該可以開放吧?
[quote:9d7350d43d="adc"]我見個平台花園只係未種花草樹木

今早見d工人在拆二期的圍板, 唔知係唔係準備開二期比人參觀呢?
一期五月入伙, 十二月有現樓單位睇. 那麼二期十一月入伙, 依家都應該可以開放吧?[/quote]

Thanks, adc!

請問噴水池有水未呀?
[quote:9232863717="monababy"]請問噴水池有水未呀?[/quote]

未呀
如果十一月初收到樓就實在太好了,希望恆基努力加油吧!
好心急呀, 等到頸都長哂啦
實在太渴望快點能搬進去啦
[quote:14e0d8ba22="lingling77"]好心急呀, 等到頸都長哂啦
實在太渴望快點能搬進去啦[/quote]

唔好太心急呀
花多 d 心機驗樓 (最重要!), 搵設計/裝修, 搵多 d 資料, 格價等等等
唔好因為貪快而漏呢樣漏果樣
最好在十月尾或十一月頭,你們話有沒有機會,因為宜家又要租屋及供樓o
很期望往新屋,過新年。恆基加油!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 11:17 , Processed in 0.146688 second(s), 16 queries .