請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
樓主: mhv_jf

港 灣 豪 庭 二 期 收 樓 入 伙 好 消 息

[quote:bfe384ade9="michelle"][quote:bfe384ade9="puma"]nice to meet u, 邊座呀?[/quote]

puma,

以上 tsw、tstnathan、mhvfriends、client、polyu,幾個好好感情o架!佢地大家都住12座49樓,仲係成層樓圈哂,所以I室寫完、J室就輔和,跟住K室又提O下!間唔中L室又撩你地鬧意見!咁佢地開D提目咪成日都有人討論o羅!

ps.仲有幾個單位、大家估o下邊個住緊! :-?[/quote]

我太蠢 :( ,唔多明呀....可以解釋下嗎???
B仔,
你得閒D,睇返佢地D post 、先至問喇!
[quote:70864b8c60="michelle"]B仔,
你得閒D,睇返佢地D post 、先至問喇![/quote]thanks. 我諗我明喇.
Hi,我係住七座架,你地好?

電視機好多鬼影,真頭痛
好似七座問題好大, 快啲去管業處投訴啦!

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-11-25 10:14 , Processed in 0.071541 second(s), 14 queries .