請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

港灣論壇

新用戶註冊
搜索
查看: 44780|回復: 144

港 灣 豪 庭 二 期 收 樓 入 伙 好 消 息

究竟恒A二期幾時可以發入伙紙收樓呀,準小業主等到頸都長啦,唔通等到11月30日那天????

有無人可以告知嗎?
我都想快些知道, 等到好心急呀 :?
查看港灣二期樓花書內的資料,二期完工是本年8月30日,待3個月驗檢及政府發滿意紙,原無意外本年11月30日前發入伙紙收樓。恒A做野爽手D啦。 :eek:
如果有路邊消息,馬上會話比大家聽。
各位兄弟姐妹多多留意一下啦,Thanks
心急的人上
我打過去問恒A,佢
十一月頭?? 唔係十一月三十咩??
[quote:2bd76e71a5="tonny"]十一月頭?? 唔係十一月三十咩??[/quote]

呢個係恆 a 最遲交樓日期
如果十一月三十日前交唔到樓, 咁就大鑊
不過呢, 以現時進度, 十月尾十一月頭絕對有可能  :-P
係就好啦,二期小業主恭喜你地啦,但係最怕恒A話十月尾十一月頭,先至開始登報聘請工作人員,逐比發通知入伙信,攪得來都到十一月尾了,過往經歷好例子是港灣一期入伙啦,除非恒A實牙實齒保證某天入伙啦,他還可以用此作廣告賣點,吸引準置業人士來買現樓啦,因為他們好多是等屋住,唔通咁早比錢買遠期樓花咪(如05年第二季等等)

Archiver|手機版|小黑屋|港灣論壇  

GMT+8, 2020-12-2 21:24 , Processed in 0.095574 second(s), 21 queries .